Aktuális

Medence.net

9 évvel ezelőtt

Újra nyár, újabb webáruház!

Ügyfelünk, a Poolbolt Kft a szezont egy új webáruházzal tervezte kezdeni. Felkért bennünket, hogy a legapróbb részletekig dolgozzuk ki és valósítsuk meg e-kereskedelmi jelenlétüket. A látványtervek kidolgozásától, a programozásig, a domain stratégiától az adatbázis migrációig minden részletében egy felüdítő és frissítő munka volt csapatunknak. Csobbanjon Ön is: medence.net

Megleplekbolt

9 évvel ezelőtt

Egy újabb webáruház fejlesztését fejeztük be: megleplekbolt.hu

A webáruház már korábban is működött. Virtuemart platformon futott, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Most mi teljesen új alapokra helyeztük, átmigráltunk minden releváns adatot, és egyben egy új arculatot is adtunk az új webáruháznak.

Gratulálunk PalPrices!

9 évvel ezelőtt

Gratulálunk partnerünknek, a Dapner Kft-nek, akiket az első 10 startup közé választottak be a Startup Village konferencián San Francisco-ban.

A GridGuyz egyik első alkalmazása, a PalPrices igazi idegenforgalmi portállá nőtte ki magát. 

Címkék: appz, fejlesztés, felhívás, grafika, GridGuyz

Több bejegyzés

Online üzletág

Testre szabott online megoldások


E-kereskedelem? Multimédia? Közösségépítés? Marketing?

Minden ügyfelünk számára az egyedi igényeihez szabott online megoldást szállítjuk.

Tevékenységünk során olyan munkatársakra és olyan technológiákra támaszkodunk, akik és amelyek számos nemzetközi projektekben bizonyítottak. Mindezt az Ön szolgáltára állítva, olyan online megoldást jelent, amely:

Egy web jelenlét annyira használható, amennyire Ön és ügyfelei használni tudják. Önnek a mindennapi szerkesztéshez nem kell külön akadémiát elvégeznie. "Fogd és vidd" funkcióink, valós szerkesztői nézetek teszik egyszerűvé és élvezetessé a tartalomszerkesztést.

Az egyetlen dolog ami fix, hogy ma már minden mozgásban van. Mobil korszak!
Online felületei - a mi technológiánknak köszönhetően - minden készülékről és képernyő mérettől függetenül az optimális felhasználói élményt fogják nyújtani látogatói számára.

 

Egy márka online megítélése ma már nem csak a weboldalain lévő tartalom alapján történik, hanem azon is, hogy hogyan szerepel a közösségi médiákon. Egyedi megoldásunkkal a weboldal tartalma már a létrehozáskor instant publikálható a márka minden közösségi oldalán. Egyszerre. Egy kattintással.