Kik vagyunk

Küldetésünk

A megaweb multimédia kft. egy, a digitális média területén tevékenykedő cég, amely internetes és multimédiás megoldásokat szolgáltat mind hazai, mind nemzetközi szinten, Minneapolis-tól Brisbane-ig.

A technológiai fejlődések új korszakában még fontosabb a szerepe az információnak, az információ áramoltatásának, legyen szó akár szöveges, akár hang, akár látvány alapú kommunikációról. Éppen ezért fontosnak tartjuk hogy a klasszikus internetes szolgáltatásokon túlmutatóan olyan perspektívákat, akár egyedi, akár általános megoldásokat is kínáljunk ügyfeleink és leendő ügyfeleink számára, melyek segítségével - alkalmazkodva a mindig változó elvárásoknak - biztosítható versenyképességük, üzleti sikerük.

Célunk hogy a digitális tartalmat célzottan elérhetővé tegyük illetve lehetőséget biztosítsunk erre ügyfeleink számára, igénybe véve az összes létező médiacsatornát és a csatornák kombinálásával új lehetőségeket teremtve.

Cégünkről

A céget 2003. január 1-jén alapították belföldi és külföldi magántőkéből.
A cég vezetői, értékesítési és marketing csapata tapasztalt üzletvezetési és kommunikációs szakemberekből áll.
Részben állandó foglalkoztatású, főmunkaidős, részben szabadúszó külsős munkatársak alkotják a szoftver- és hardverfejlesztők csapatát, illetve egy kisebb létszámú, de lelkes csapat folyamatosan menedzseli a digitális tartalmat.

Aktuális

Medence.net

9 évvel ezelőtt

Újra nyár, újabb webáruház!

Ügyfelünk, a Poolbolt Kft a szezont egy új webáruházzal tervezte kezdeni. Felkért bennünket, hogy a legapróbb részletekig dolgozzuk ki és valósítsuk meg e-kereskedelmi jelenlétüket. A látványtervek kidolgozásától, a programozásig, a domain stratégiától az adatbázis migrációig minden részletében egy felüdítő és frissítő munka volt csapatunknak. Csobbanjon Ön is: medence.net

Megleplekbolt

9 évvel ezelőtt

Egy újabb webáruház fejlesztését fejeztük be: megleplekbolt.hu

A webáruház már korábban is működött. Virtuemart platformon futott, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Most mi teljesen új alapokra helyeztük, átmigráltunk minden releváns adatot, és egyben egy új arculatot is adtunk az új webáruháznak.

Gratulálunk PalPrices!

9 évvel ezelőtt

Gratulálunk partnerünknek, a Dapner Kft-nek, akiket az első 10 startup közé választottak be a Startup Village konferencián San Francisco-ban.

A GridGuyz egyik első alkalmazása, a PalPrices igazi idegenforgalmi portállá nőtte ki magát. 

Címkék: appz, fejlesztés, felhívás, grafika, GridGuyz

Több bejegyzés