E-kereskedelem

Webáruház

A webshop elkészítésekor egy olyan általános üzleti modellt vettünk alapul, mely biztosítja hogy a legkülönbözőbb fajtájú termékekkel való kereskedés megvalósítható legyen az interneten keresztül, akár DVD-ről, akár italról, akár kozmetikai vagy egyéb cikkekről legyen szó.

A nagyfokú testreszabási lehetőség segítségével Ön kényelmesebben szolgálhatja ki ügyfelei vásárlási igényeit:

 • idő és energia megtakarítás érhető el az üzemeltet részéről, amennyiben megismeri a webáruház működését akár 30 perc alatt beindíthatja internetes áruházát (természetesen egy webáruház beindításához külső szereplőkre is szükség van, illetve rendelkeznie kell bizonyos feltételekkel, erről bővebben a „Javaslatok és lehetőségek a 2P rendszerű webáruház beindításához” részben tájékozódhat).
 • a rendszer egyértelmű és könnyű használata növelheti a vásárlók körét, a vásárlók elégedettségét az Ön termékei és cége iránt,
 • a webáruház folyamatos és tervezett ergonómiai jobbításai, funkcióinak bővítései révén Ön egy olyan rendszert tudhat magáénak, mely az idő múlásával egyre több és jobb üzleti és kényelmi lehetőséget kínál Önnek és vásárlóinak is.
 • A webáruház lépésről-lépésről történő beállításával a folyamat végén Önnek lehetősége lesz elindítania webáruházát. A webáruház az indítás után elérhetővé válik vásárlóinak, a beállítások alkalmával feltöltött termékek értékesíthetővé válnak. Az értékesítést támogatja a webáruházba épített kedvezményrendszer, melynek beállítási során Önnek lehetősége nyílik az egyes termékekhez, termékkategóriákhoz, felhasználói csoportokhoz egyedi, akciós árat rendelni.
 • Amennyiben a felhasználó a virtuális kosárba pakol egy vagy több terméket és rendelést ad le, a rendelések megérkeznek a rendszerbe, mely során Önnek lehetősége van a beérkező és várakozó rendelések feldolgozására. Így a webáruházat Ön teljeskörűen tudja üzemeltetni. A felhasználó minden rendeléséről értesítő, összegző e-mailt kap.


Néhány a rendszer előnyei és legfontosabb tulajdonságai közül:

 1. Könnyű és gyors webáruház létrehozási folyamat, lépésről-lépésre történő (wizard) létrehozás.
 2. Többnyelvűség: angol, német, francia, holland, magyar, spanyol.
 3. Devizanemek kezelése (euró, font, dollár, forint).
 4. Tetszőleges szállítási és fizetési lehetőségek (házhoz szállítási lehetőségek; készpénz, átutalás, paypal fizetési lehetőség), akár rendelési értéktől függően (értékhatárok).
 5. Dinamikus termék- és készletkezelés (raktáron, rendelhető, elfogyott stb.).
 6. Csoportos adatkezelés termék szinten (tömeges termék- és képfeltöltés lehetősége).
 7. Rendelésfeldolgozás támogatása.
 8. Kedvezményrendszer: egyedi termék kedvezmény, vásárlói csoport kedvezmény, termékkategória kedvezmény.
 9. Vásárlói csoportok kezelése.

Mielőtt elindítja saját webáruházát, sok olyan kérdés felmerülhet ami esetleg meg sem fordult a fejében. Keressen fel bennünket és segítünk a kezdeti lépésekben, tervezésben!

Webáruházunk jelenleg a 3.2 verziónál jár. Az üzemeltetők és e-kereskedelemben jártas szakemberienk gyakorlati tapasztalatai alapján folyamatosan olyan funkciókkal, lehetőségekkel bővítjük a rendszert, melyek leveszik a terhet az üzemeltető válláról. Hasznos információkat is szerezhetnek termékeikkel, vásárlói körükkel kapcsolatban miközben a felhasználót segítő, egyedi igényeiket is könnyen megvalósíthatják.

 

További lehetőségek

 • Többnyelvűség
 • Nyelv változatonkénti meta adatok megadási lehetősége a jobb kereső találati eredmények elérése végett
 • Hírlevél szerkesztési, küldési lehetőség

 

<< vissza

Aktuális

Medence.net

9 évvel ezelőtt

Újra nyár, újabb webáruház!

Ügyfelünk, a Poolbolt Kft a szezont egy új webáruházzal tervezte kezdeni. Felkért bennünket, hogy a legapróbb részletekig dolgozzuk ki és valósítsuk meg e-kereskedelmi jelenlétüket. A látványtervek kidolgozásától, a programozásig, a domain stratégiától az adatbázis migrációig minden részletében egy felüdítő és frissítő munka volt csapatunknak. Csobbanjon Ön is: medence.net

Megleplekbolt

9 évvel ezelőtt

Egy újabb webáruház fejlesztését fejeztük be: megleplekbolt.hu

A webáruház már korábban is működött. Virtuemart platformon futott, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Most mi teljesen új alapokra helyeztük, átmigráltunk minden releváns adatot, és egyben egy új arculatot is adtunk az új webáruháznak.

Gratulálunk PalPrices!

9 évvel ezelőtt

Gratulálunk partnerünknek, a Dapner Kft-nek, akiket az első 10 startup közé választottak be a Startup Village konferencián San Francisco-ban.

A GridGuyz egyik első alkalmazása, a PalPrices igazi idegenforgalmi portállá nőtte ki magát. 

Címkék: appz, fejlesztés, felhívás, grafika, GridGuyz

Több bejegyzés